tirsdag 4. januar 2011

Så var julen over - eller...?I dag var det hodestups inn i hverdagen igjen, etter en lang og deilig juleferie på hytta. Både skole og ridekurs startet igjen i dag, så da er jula over - eller er den egentlig det?Tia sa klart fra da vi kom hjem, at for hennes del kunne jeg bare rydde vekk all julepynten. Hun hadde ikke julestemning lenger hun! My vil gjerne beholde jul i stua litt til, og det vil jammen jeg også. Det var ikke mange dagene vi var hjemme i ferdigpyntet hus før vi reiste, så jeg kan godt tenke meg å nyte synet et par dager til. Om ikke annet så for å rekke å ta bilde av den for å ha noen minner til senere år ;)
Jeg var nemlig så lur at jeg ga en dyr presang til Handymannen, som jeg også visste jeg ville ha glede av selv... Jeg investerte i et ordentlig fotostativ til kamerat, så nå skal det forhåpentligvis være lettere å få mer lys i bildene - selv i den mørke årstiden!Dermed er julen ikke over i denne stuen riktig ennå, men om den varer like lenge som da jeg var barn er ikke sikkert. Jeg har nemlig fødselsdag 21. dag jul. Hvert år var håpet at mest mulig barnåler fremdeles hang på treet, slik at vi kunne ta de siste runder rundt treet i bursdagsselskapet mitt! Vi hadde høyt under taket og veldig høyt tre (ihvertfall sett med mine barneøyne...) så det var mange nåler å ta av også. Vi støvsugde barnåler av det langraggede teppet i stua til langt utpå våren. Her i huset har vi noe motvillig måttet gå over til plasttre, så det stikker i det minste ikke så mye i sokkene ;)3 kommentarer:

Fjasevas Huset sa...

Godt nyttår:)
Sjenken er fra IKEA <3 den kjøpte jeg for 5 år siden men er fortsatt like fornøyd med den! Jeg gav 2990,- den gangen, men er usikker på om de har den fortsatt. Bonde heter det iallefall tror jeg:)
Lykke til!
Klem fra meg

Anette Willemine sa...

Hei, du gode Linnette!
Tusen takk for skjønn hilsen! Du er jo bare herlig! Du gjorde at dagen har startet så fint! ♥
Kjempefint bilde av jentene på hesten. Tenker de synes det er litt deilig å være tilbake på hesteryggen igjen! :)

Klem med stort smil,
Anette Willemine

Line sa...

Godt nyttår til deg og dine!! håper dere har hatt en flott fering. Må innrømme at jeg synes det var litt godt med hverdag igjen.Men nå er jo jeg i permisjon så har jo ikke den vanlige gå-på-jobb-følelsen i meg!! ønsker deg en flott dag! klem Line

Related Posts with Thumbnails