lørdag 24. oktober 2009

Soverom 3

På loftet på hytta er det store soverommet - eller sovesalen som det ble kalt - nå delt til to soverom. Nå er det minste av disse endelig ferdig! Det ble teppegulv for å redusere trinnlyden, siden det er soverom rett under også. Veggene og taket er lutet og bleket og satt inn med hvit tresåpe. Siden det er så lavt under taket, valgte vi tresåpe istedet for hvit beis. Det blir ikke like lyst, men den hvite beisen forsvinner nesten hvis det vaskes på den med mirkrofiberklut. Det er lettere å vaske over og evt erstatte den hvite såpen.


Det er en ganske ukurant døråpning til dette rommet. De første årene blir det forheng her for å holde noe av varmen fra hemsen ute, og gjøre soveplassen litt mer usjenert. Sengen som er brukt her er den som sto på soverom 1 (hovedsoverommet i 1. etasje). Det er faktisk den første dobbeltsengen vi kjøpte! Med litt maling og nye overmadrasser, ble den helt grei. Jentene måtte selvfølgelig prøvesove rommet og sengen med en gang det var ferdig :o)



Rommet er 2,5 meter bredt og 3,2 meter langt, så det er ikke spesielt stort. Det er fint plass til denne 160 cm brede sengen, nattbord og en kommode - mer trenger man vel ikke på et hyttesoverom?

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails