lørdag 11. desember 2010

Humanity for all armbånd på tilbud!

Helt siden jeg skrev ønskeliste til bursdagen min for snart et år siden, har Humanity for all - armbånd stått på lista. 20% av inntektene fra salget går til Røde kors, og 5% til Al Gores Environmental Organisation. Jeg fikk ikke et slikt armbånd til bursdagen, og har ikke fått kjøpt det selv heller - før nå. Akkurat nå er det kampanje på disse hos Campadre en nettbutikk som kjører kampanjer på mange kjente merker med opptil 70% rabatt. Humanity for all armbånd har de nå med 50% rabatt, og da var jeg rimelig kjapp til å plassere en ordre!
Om ikke så lenge er jeg den lykkelige eier av det lange armbåndet i naturfarget lær,


og så måtte jeg jo ha et i en annen farge i medium også, så det ble et mørkt blå-grønt et også. Så utrolig mange fine at det var jammen ikke lett å velge :))) Kun kr 259,- for det lange og 174,- for medium lengde hos Campadre akkurat nå!!!


3 kommentarer:

Line sa...

veeldig fine armbånd. Jeg har selv der lange i brunt og bruker det hele tiden. Fikk det til jul av ei venninne for ett par år siden!!Mulig jeg må kjøpe meg ett til nå!! Håper du har ei super helg & takk for tips til skittentøy sjakt. tror jeg har overbevist mannen nå om at det er det vi må ha. Synes du det ser ut som det går an å få til utifra de tegningene du så?? det hadde vært fantastisk!!! Hyl ut hvis du har flere tips!! Klem til deg

Anette Willemine sa...

Disse er virkelig fine! Har ingen selv, men nå ga du meg et tips til hva jeg kan sette på ønskelisten min! Takk for tips!

Klem,
Anette Willemine

Linnette sa...

Line: Jeg tror det bør gå greit med skittentøysjakt fra badet oppe og ned via badet under til vaskerommet. Det vil arkitekten/byggelederen raskt kunne svare på :)

Related Posts with Thumbnails