lørdag 18. desember 2010

Ønskeliste...

I år har jeg lovet Handymannen en ønskeliste med bilder, så her kommer den :)Jeg får kalenderpakker av min kjære annenhver dag, så jeg føler meg nesten litt bortskjemt i år. Men, hvis jeg er riktig snill de siste dagene, så finner jeg kanskje noe av dette under treet...?


2 kommentarer:

Line sa...

ååå så heldig du er som får kalendergaver av mannan. tror nesten jeg må vise dette blogginnlegget til min kjære, så kanskje han tar hintet til neste år!!ønsker deg ei super uke!! god klem

Linnette sa...

Det er nytt av i år, og jeg har prøvd å gjøre det enkelt for ham nå første gangen ;) Jeg har gitt ham 12 av kalenderposene, med tilhørende datolapper (de andre 12 er fra meg til ham). Jeg har også gitt ham en liten ønskeliste, med forslag til små ting han kan putte i.

Til min store overraskelse (unnskyld kjære...) så klarte han også å komme opp med noe helt selv, som jeg ble veldig glad for! Og for meg selv har jeg fått fastslått at det ER tanken som teller. Selv en liten sjokolade i gave en tirsdag morgen, kan gi en god start på dagen ;) Voksenkalender kan absolutt anbefales!

Related Posts with Thumbnails