torsdag 1. juli 2010

Nydelige FjällbackaPå vei hjem fra Liseberg denne uken, tok vi en tur innom nydelige Fjällbacka. Vi er veldig glade i seriene basert på Camilla Läckbergs bøker, som er innspilt her på hennes hjemsted.


Stedet minner meg om en liten Sørlandsby, full av liv på en vakker sommerdag. Båtene som ligger tett i tett i gjestehavnen.


Noen steder ser det ut som om tiden har stått helt stille i flere tiår!


Hmm, var det her Patrick og Erica bodde tro? Synes trappen ligner litt...
Tom Joules har åpnet to butikker i Gøteborg - og en sommerbutikk i Fjällbacka (!). Det kan selvfølgelig være behov for både støvler og regntøy i en sommeridyll som dette, og de hadde faktisk en del annet enn bare regntøy også. Firmaet har blitt en leverandør av mye mer enn regnfrakker og hatter, mye er vist her i Tom Joules svenske blogg.


I de smale gatene lå det mange nydelige små interiør- og gavebutikker, så vi fikk da handlet litt også.
På vei ut av Fjällbacka kjørte vi forbi et skilt med Turridning - Islandshester, og et jorde fullt av flotte Islandshester... Ikke så rart kanskje at jentene allerede er kommet med ønsker om en ferie der neste år :)


2 kommentarer:

Emmeline sa...

For et deilig sted. Der kunne jeg godt ha tenkt meg å reise, og polkadottene er jo ekstra forlokkende;)

Line fra huset på landet sa...

Hei Linette:)
Guri..jeg ser du har hatt det fint, ja. Dette var et vakkert sted!!
Vet, når det gjelder serviser, så tror jeg kanskje at folk ikke klager lenger nesten jeg. Men jeg vet at Rosendal sitt hvite servise får svarte ringer og streker etter bestikk. Og bestikk er bestikk, er det ikke ? man kan da ikke forvente at vi skal bruke spisepinner.. eller ??!! Hoho.Det skulle tatt seg ut!
Ja, jeg håper dette fra RM holder seg!

Blomsterkassa ja.. ja, det tok sin tid å bli ferdig. Eller, det vil si...å få montert den. Men nå hadde min kjære et morsomt forslag også.. å skru fast noen fine sink-knagger på lista under selve kassen, til å henge opp diverse hagehansker, saks, kjøkkenhåndkle. You name it. Alt liksom. Kan jo til og med brukes som stilleben dèt i grunn. Henge opp en gammel rusten nøkkel osv.

Nei, nå må jeg virkelig løpe til kjøkkenet. Får gjester til middag klokka tre, flere kaffegjester til klokka fem..og kaken er ikke bakt enda. Og den skal faktisk stivne i kjøleskapet i fire!! timer.
HJÆLP!

Ha en knallfin lørdag Linette. Håper du har sol, og håper det ikke kommer til å regne før utpå kveldingen her...da vi skal grille. Hoho.

God klem fra Line

Related Posts with Thumbnails