mandag 14. februar 2011

Kan man ønske mer!



På lørdag reiste Tia til byen, oppdraget hun hadde fått var å kjøpe morsdagsgave fra seg selv, storesøster og pappa. Denne fine lyslykten var presangen jeg fikk av dem! Den er kjøpt med tanke på at vi skal ha den på hytta, men den er så fin at den får stå på spisebordet hjemme noen uker først. I tillegg laget min kjære middag, og ostekake - som jentene pyntet med jordbær. Kan man ønske mer, sier jeg bare :) 



Vi hadde kjøpt ganske mye jordbær, så det var noen igjen i dag også. De brukte My til å lage dessert til oss i kveld, sammen med sorbetis og havregryn hun ristet med smør og sukker. Veldig godt, og nesten litt sunt også ;) Det er lett å merke at de har matlaging på skolen i år, de kommer stadig hjem med idéer til god mat de kan lage til oss for tiden. Vi sier jo ikke nei takk til det!

2 kommentarer:

Beate i Husets Hjerte sa...

hehe...de gutta overrasker oss..jeg mistenker da litt at han har vært inne på bloggen min jeg da, eller bare gått forbi blomsterbutikken og sett køen av mannfolk. Men det er jo veldig koselig da.
Uff, skremmende med dattera di da. Det er jo så fort gjort. Godt det gikk bra. Sprøtt hvor fort livet kan endre seg. Jeg så jo alt dette for meg på de få sekundene alt skjedde. Jeg var både innom sykehus og begravelse mens jeg løp etter han. Helt forferdelig. Men det var ikke deres dag og heldigvis for det. Ha en koselig tirsdag!!!! Klem

Line sa...

ååå den sorbetisdesserten så bare såå god ut. ristet de havregryn sukker og smør sammen?? skjønte ikke helt...
håper du har en fin uke. har ikke vært så flink på å kommentere i det siste, men jeg er her støtt og stadig skal du vite& er blitt såå gla i blogen din! klem line

Related Posts with Thumbnails