tirsdag 22. juni 2010

Sommerferie!



I dag var siste skoledag for jentene, og vi er klare for å nyte sommeren for fullt. Vi bor på en plass som er helt fantastisk om sommeren, ikke rart mange reiser hit på ferie! Det er en del hytter her, og mange båtplasser, så om sommeren er det et yrende liv både på strender og på sjøen. Dette er "vår" strand, egentlig en av to som ligger rett ved siden av hverandre. Vi bor rett ved parkeringsplassen til andre stranden, så vi velger strand etter vindretning og sol.



Et vakkert hotell har vi også, og ja - det vokser faktisk palmer foran hotellet. De må riktignok pakkes inn om vinteren, men det er H1/H2 her - så det går - så vidt (har jammen glemt å se etter om de overlevde den harde vinteren).



Palmer eller ikke, stranden nedenfor hotellet er også veldig fin. Det pleier sjelden å være tom om sommeren, så dette er nok tatt på en kaldere årstid.



Vi har også mange fine turstier både langs vannet og i skogen. Her er en liten del av vår nyeste stolthet - Strandpromenaden, som også har en innlagt badeplass. Det blir nok noen turer til hytta på fjellet, til familie og litt fornøyelsesparker i inn- og utland i løpet av sommeren. Men badeferien, den tar vi hjemme :)


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails