fredag 20. november 2009

Høyt under taket

Stuen ligger i en vinkel som er bygget på vestsiden. Her har vi ingen hytter foran oss, bare fin utsikt nedover dalen og til fjellet på andre siden. Det er åpent til taket noe som gir en takhøyde på 4,5 meter i mønet. Gulvarealet er ikke stort, men takhøyden gjør at rommet likevel føles luftig.Det blir terrasse rundt store deler av hytta, men foran disse vinduene blir det ikke det. Et rekkverk foran vinduene vil stenge for mye av utsikten.
Gulvene i stuen er Boen Massive eik antique, som i kjøkken og gang. Veggene er tømmerpanel som er lutet/bleket og beiset hvite. De store vinduene gir nesten følelsen av å sitte ute i naturen, og de gir et veldig fint lys inne. Det er et stort areal, så for å slippe å se på en svart vegg når det blir mørkt har vi hvite persienner.

Elger er gjenngangere i stua, som i resten av hytta. Det er et gammelt elgtråkk rett på nedsiden av hytta, og vi har sett elg flere ganger i dalen på nedsiden, så vi er midt i elgens rike. Det er ytret ønske om å ha et elggevir på drageren til hemsen, så kanskje en dag... ;o)

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails