mandag 2. november 2009

Ny bil!!!!


Endelig fikk vi tak i drømmebilen! Har vært veldig få brukte til salgs av den utgaven vi ville ha. Fram til nå har vi bare fått beskjed om at de allerede er solgt når vi ringer et par timer etter at annonsen er lagt ut....


Det er (selvfølgelig) en Mitsubishi (igjen). Denne gangen en Grandis - er ikke helt sikker på om navnet er det beste med bilen, får visse assosiasjoner - men den andre Grandisen er jo også populær!
2 liter dieselmotor og mye kjekt utstyr - blant annet cruisekontroll som jeg tror jeg skal lære å like ganske fort! Denne er en 2-seter, men det følger med 4 seter til, så det blir en 6-seter om en stund (ca 15 mnd). Da har vi plass til at begge jentene kan ta med seg en venninne på hytta, og det skal bli veldig greit!


Valget sto mellom 6 eller 7 seter når den blir omregistrert, men vi kom til at 6-seteren fungerer best når det er seks personer med, for da kan man gå mellom setene på rad 2 istedet for at de to bakserste sitter gjemt bak en tett seterad. Til vanlig trenger vi bare 4 seter, og barn kan også sitte foran siden airbagen skrus av og på med tenningsnøkkelen. Den billigste modellen leveres ikke som 6-seter, bare med 7, så det er nok derfor det er den det er flest av på markedet.
Jeg drømte om en 2,4liters bensinutgave en stund, for den har automatgir, drivstofforbruket og omregistreringsavgiftene gjorde at jeg ble overbevist om at diesel var mye mer fornuftig. Og jeg er jo ganske fornuftig så da så...;o)

Dette blir da Mistubishi nr 7 i rekken, vi har hatt en Cordia (sportsbil), 2 Galanter, 2 Lancer Wagon og 1 Carisma..... Vi har nå kjørt Mitsubishi i 20 år, så det begynner å bli en god vane ;o)

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails