lørdag 25. september 2010

Billige merkevarer på nett!!!

I sommer har jentene virkelig fått øynene opp for "Outlets" med lave priser på merkevarer. Dessverre er det ikke så mange i vårt nærområde, og jeg har savnet et tilsvarende tilbud på nett. På en svensk blogg fant jeg en svensk nettbutikk som var akkurat det jeg hadde lett etter:


"Campadre ble grunnlagt i Sverige i november 2008, med den brennende visjonen om å tilby kvinner og menn i nord Europa kvalitetsprodukter via begrensede kampanjer, til vesentlige lavere priser enn det øvrige markedet. Navnet Campadre er en hybrid av det engelske ordet for kampanje, campaign og det spanske ordet for venn, compadre. Venn av kampanjer – det er Campadre

Gjennom tids- og antallsbegrensede kampanjer tilbyr Campadre nord-europeiske kvinner og menn kvalitetsprodukter til vesentlig lavere priser enn øvrige markeder. Campadre gir leverandører av merkevarer en digital kanal der de kan selge sine produkter til en begrenset målgruppe i et nytt marked."


Jeg tenkte at det var da typisk at det var en svensk side. Flere av de svenske nettbutikkene jeg har besøkt i det siste har sluttet å sende til Norge fordi vi ikke er med i EU og det gjør sending av varer betydelig mer komplisert. Jeg ble derfor veldig fornøyd da jeg fant en NORSK avdeling av Campadre.De har nesten 500 ulike merker på listen, som Acne, Brio, Burberry, Calvin Klein, Clair Kids, Converse, Day Home, FatBoy, Gant Home, Kosta Boda, Lego, Lexington, Makita, Microsoft, Odd Molly, Ordning og Reda, Pappelina, Rice, Stelton, og mange hundre til. Et ganske bredt utvalg men mange ulike produkter. De kampanjene som gikk akkurat nå, hadde flere ting jeg gjerne kunne tenke meg - så de skal bli spennende å følge kampanjemailene jeg får fra Campadre :)


1 kommentar:

Anette Willemine sa...

Heisan, Linnette!
Takk for smarte tips om nettbutikker. :o) Det er jo ikke alltid like lett å finne varer tilgjengelige i Norge. Når jeg er ute og reiser, pleier jeg alltid å benytte meg av outlets. Digger å finne merkevarer til 50-70 % rabatt.

Sååå lekker hytte du/dere har! Sjekket kartet for å se hvor det lå. Det ser ut som et flott område. :o) Det burde være lett å få interessenter til dette. :o)

Så spennende med garasjeinnredning. Å ha et slikt sted, som kan kombineres til ulike formål er gull verdt! Våre barn har heldigvis alltid hatt muligheten til å trekke seg tilbake (eller er det vi voksne? - Hi, hi) til sitt eget sted. Overnattingsplasser får man aldri nok av, synes jeg. :o)

Nyyyydelige ting som du viser fra Sia!

Ønsker deg en deilig start på en ny uke i morgen, Linnette

Klem,
Anette Willemine

Related Posts with Thumbnails