søndag 31. oktober 2010

Happy Halloween!

Her har det jammen blitt noen skritt fram og tilbake til døra i kveld! Over 80 barn har vært innom oss i kveld, både hekser, prinsesser, vampyrer, varulver og vandrende skjeletter ;) Nå sitter 5 av dem lett utslitt, med godtebollene foran seg og ser på film. Jeg tør ikke tenke på hvilke mengder med sukker som fortæres i løpet av denne dagen - og så skole i morgen... Trøsten får være at de har gått ganske mange skritt i kveld de også ;)


Tia og jeg har ihvertfall kost oss i formiddag, med å skjære ut gresskarlykt. Det var ganske mye jobb å få ut all innmaten, den var litt hardere i konsistens enn vi trodde. Med en kraftig "iskuleskje" gikk det da til slutt, og Tia var veldig fornøyd med resultatet.

Det jeg har vært mest fornøyd med i kveld, er faktisk at de aller, aller fleste av ungene er veldig høflige! Det er både tusen takk og ha det bra, og det setter jeg veldig pris på. Jeg må likevel innrømme at jeg synes julebukk er en mye koseligere tradisjon, da får man i det minste høre en fin sang når man åpner døren ;) Men, noen ganger må man imidlertid la den neste generasjonen få lage sine egen tradisjoner, selv om man ikke er helt begeistret for den selv. Da er det like greit å sette ut lyktene på trappen, slik at ungene lærer seg hvor de skal gå, og hvem som skal få slippe besøk ;) 


1 kommentar:

Fjasevas Huset sa...

søt lykt.
her feires ikke halloween, men det er jo unektelig koselig med de lyktene:)

klem til deg

Related Posts with Thumbnails