fredag 8. oktober 2010

Høstferie på hytta - fotodag ved fossen

Vi har hatt noen fine dager på hytta denne høstferien. Mye regn medførte mange innedager med brettspill og Guitar Hero. Tirsdag var vi hjemme så jentene kunne få med seg ukas sprangtrening siden det er stevne i morgen. Onsdag kom det store nedbørsmengder på fjellet, som så mange andre steder her sør. Da solen endelig skinte fra skyfri himmel torsdag morgen, var alle enige om at vi måtte komme oss ut!


Vi gikk bort til de gamle demningene ved vannet i hyttefeltet. De er ikke lenger i bruk, men ble tidligere brukt ved tømmerfløting fra skogområdene rundt. Det skyet litt til utover dagen, og fotomessig er jo ikke det noen ulempe...

Jeg synes det er mest spennende å ta bilde av byggverk i ulike former - som disse gamle steinkonstruksjonene. Alle fire synes det er gøy å leke seg med kameraet, så her følger noen av de andres bilder:Lillegull har fanget det silkemyke vannet der det tipper over kanten på demningen, og hvordan det blir "ruglete" med en gang det møter fjellet under.Handymannen liker å eksperimentere med lang lukketid, det gir veldig spesiell effekt med vann i fart. Nesten som tåke......mens Fjortisen er veldig flink til å fange øyeblikket.Ser du forresten "fisken" hun har fanget her?
Og her har hun jammet fanget en annen "fisk" også ;) Vi hadde en flott dag på fjellet, og nå har vi massevis av bilder å jobbe videre med en regnværskveld eller ti. Alle bildene her er uredigerte, det blir spennende å se hva vi kan få ut av de når vi har lekt litt videre med dem :)

1 kommentar:

Anette Willemine sa...

Tuuuusen takk for super forklaring og oppskrift til flettepute! Jeg måtte jo le da jeg jeg leste meg nedover forklaringen din, for jeg falt jo av lasset når det ble snakk om de ulike flettene. Så nå har jeg lest oppskriften din flere ganger, og jeg gleder meg til å prøve den ut. Føler at jeg har satt meg lagelig til for hogg her, dette kan jo gå skikkelig skeis, men jeg vil ikke skuffe hverken deg eller meg nå! :o)
Jeg ønsker meg selv lykke til!

Tusen takk igjen!

God klem,
Anette Willemine

Related Posts with Thumbnails