torsdag 27. mai 2010

HestekrefterI vår familie er hestekrefter en stor interesse. Enten med to hjul eller med fire bein. Far foretrekker nok helst å sitte på motorsykkelen. I år var lillegullet blitt så stor at hun forlangte å få prøve å sitte på med motorsykkelen hun også. Det har vært forbeholdt fjortisen tidligere, men nå har hun visst fått konkurranse om plassen!


Fjortisen vår bruker mesteparten av tiden sin på denne hesten akkurat nå. Den er bare fire år, og hun skal trene den opp i sprang. En stor og spennende utfordring, som hun synes er helt topp!
Jeg må innrømme at jeg var veldig spent hvordan det ville gå, den hadde bare hoppet hinder på bane et par ganger før hun begynte med den. Her er de på andre sprangtrening, og det ser veldig lovende ut! Litt uvant for rytteren med så lave hindere igjen, men akkurat nå er hovedfokuset på hesten så da er det bare å begynne fra "bunnen" igjen :)Også har vi lillegulls favoritt da, akkurat passe stor (eller liten) til henne. Har litt mye fart i seg når det er sprangstevner ennå, men i dressur er de blitt kjempeflinke. Her er de klar til æresrunde etter premieutdeling i siste dressurstevne.


  En flott 2. plass. Synes ponnien ser litt fonøyd ut hun også ;)

1 kommentar:

Minmill sa...

Hei på deg. Det er bare Minmill som er ute i nattens mulm og mørke. Tenkte jeg bare ville svare deg på ditt spørsmål. Den Blaa Dør ligger midt i sentrum, nærmere sagt i Kristian IV's gate 27. Sjekk denne linken:

http://www.gulesider.no/gs/companyDetails.c?q=den+bl%E5+d%F8r+kristiansand&lineId=Z001L0GD

Kan love deg at dette er byens herligste butikk med den herligste betjeningen. Promise...

Related Posts with Thumbnails