fredag 19. mars 2010

Nye interiørbutikker på vei....

Jeg har ventet på at IKEA skal åpne butikk på Sørlandet. Ventet. Lenge. Det har vært mange planer, og mange tilbud om tomt fra kommunene her. Det endte med Sørlandsparken på grensen mellom Kristiansand og Lillesand. Pr i dag er det planlagt åpning høsten 2010. Det er mange fra Sørlandet som reiser til Oslo og Stavanger for å handle på IKEA, det går til og med egne busser til IKEA. Egen Facebook-gruppe for oss som venter er det også!



Jeg må innrømme at det legges alltid inn et besøk på IKEA i våre feriereiser. De siste årene har vi besøkt IKEA både i Ålborg og Gøteborg siste feriedag, og fylt opp de tomrom det måtte finnes i en allerede fullpakket bil. Turer til Oslo med tilhenger har vi også hatt mange av. IKEA for oss har hatt ett sentralt ord - og det er PLANLEGGING! Tenk så fantastisk deilig det skal bli å bare kjøre dit - helst uten mann og barn - og gå å kikke i ro og fred! Normalt er vi så slitne når vi kommer til IKEA-handelen, at vi bare går fortest mulig gjennom småvareavdelingen. Stopp kun tillatt ved hyller som inneholder noe som står på den medbrakte listen.... 

 

Ifølge ryktene (hos Emmeline) skal også Home & Cottage etableres på Sørlandet. Det skal bli gøy å kunne gå inn i den butikken i RL, ikke bare myse i kataloger og DM på nett.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails