søndag 18. april 2010

Claus Dalbys Havedrømme I og IIDanske Claus Dalby er blant annet kjent fra de danske hageprogrammene Hagen i Hune, Drivhusdrømme og Drømmehaver (linker til programmene finner du her). Han har også hagebloggen mit Haveliv hvor han deler raust både av inspirasjon og gode råd.
Han har også gitt ut flere bøker, og det var på boksidene hans jeg fant noe utrolig smart. Han har lagt ut sidene fra bøkene, så ved å klikke på første side får man en rask gjennomgang av alle sidene! Det er en fantastisk mulighet til å vurdere bokas innhold. To av bøkene hans finner du her:  Havedrømme I og Havedrømme II.

Jeg ble helt betatt av bildene i bøkene, og man kan også se emnene han omtaler der. Ved å se coverbildet og lese omtalen, blir man selvfølgelig fristet til å kjøpe boken hvis man finner emnet interessant. Min erfaring er at man like gjerne blir skuffet som fornøyd når man endelig har fått boken hjem, fordi det er vanskelig å vurdere om det er noe nytt der som skiller den fra alle de andre bøkene man har. Ved å benytte seg av muligheten til å skumme igjennom boken, ser man ganske raskt om dette er noe av interesse. Man vet da hva man får, og det må være en fantastisk måte å sørge for at man får fornøyde kunder! Denne idéen håper jeg jammen flere forlag vil benytte seg av etterhvert.

2 kommentarer:

-Mia- sa...

Den bloggen hans skal jeg inn å se på!! Og nå er jeg veldig nysgjerrig, finner jo ikke navnet ditt her.. Kan du si meg hvem du er, sia du har vært i butikken...? Ha en fin søndag, vi er utrolig heldige med været! Klem

Linnette sa...

Har sendt deg en mail Mia ;)

Related Posts with Thumbnails