lørdag 17. april 2010

Converse i rosa...

En barriere er brutt i heimen. Det er den følelsen jeg sitter igjen med etter denne ukas handletur med minstejenta. Hun er 10 1/2 og har stor interesse for klær, men hun har kun vært interessert i hvordan de ser ut - ikke hvilket merke de har (med unntak av ridetøyet...). Vi skulle blant annet kjøpe sko hun kunne bruke på skolen. Hun hadde sett noen som hadde en runding på siden, som var veeeldig kule. Etter noen søk på nettet kom vi fram til at det måtte være Converse-sko hun hadde sett.


Da vi var på handlerunden så vi mange fine sko, men det som fanget hennes interesse var et par rosarutete Converse-sko. Det var selvfølgelig ingen kunne som kunne måle seg med disse. Jeg skjønte til slutt at det bare var å gi seg hvis vi noen gang skulle bli ferdige... Så nå er hun den lykkelige eier av de første "merke"-skoene sine. De stod på nattbordet den første natten, så det skulle være det første hun så neste morgen. Det var nok rett og slett Kjærlighet ved første blikk ;)

Jeg må innrømme at jeg er veldig overrasket over prisforskjellene på disse skoene. Vi kjøpte dem på Skoringen for 499,-, mens hos de som reklamerer med å være norges største skobutikk på nettet - Brandos.no - koster den samme skoen 699,-. Det er jammen ikke alltid ting er billigere på nett... 

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails