onsdag 14. april 2010

Konfirmasjonsforberedelser...


Kanskje litt tidlig å tenke på det allerede nå, siden det ikke er før neste vår vi har den første konfirmanten? Jeg liker å være ute i god tid, og det man trenger til borddekking, invitasjoner og liknende er i høyeste grad sesongvare.Jeg har derfor et håp om at jeg kanskje kan få fjortisen til å finne ut hva slags farger og stil hun kunne tenke seg - om et år... Hørtes kanskje ikke helt overbevisende ut, men jeg vil nå gjøre et forsøk ihvertfall ;)Det er mye lilla og grått i år. Jeg er ikke helt sikker på om det er helt hennes favoritter, men det er nok mye annet å finne hvis vi leter.Hennes favoritter har lenge vært de litt sterkere fargene, som lime og turkis. Noe med hest kommer vi nok ikke unna, så kanskje det blir noen spraymalte hestesko til pynt slik det var i konfirmasjonen til min kjære niese for noen år siden :)

Alle bilder fra Panduro Hobby

2 kommentarer:

Kos og kaos sa...

Hei!
Takk for tips vedr Cath Kidston. Veske er nå på vei i posten, og jeg gleder meg :-)
Jeg har konfirmant 16 mai i år, og lar meg imponere over hvor tidlig ute du er med planleggingen. Jeg er dessverre langt på etterskudd, men satser på hektisk planlegging fra og med den dagen kalenderen viser mai...
Ha en finfin vår!

Linnette sa...

Hei!
Ja, jeg har endelig fått min Cath Kidston veske også! Katalogen jeg bestilte samme dag er ikke kommet frem... Pc-en min gikk rett oppi vesken, ringperm også - litt gøy å ha et alternativ til sekk ;)
Vi skal ha konfirmasjonen hjemme, og må gjøre ferdig en del utvendig i løpet av våren/sommeren i år siden konfirmasjonen er allerede i april. Når vi først var begynt arbeidet ute ble jeg litt inspirert til å planlegge litt videre mens de har ting fremme i butikkene ;)

Related Posts with Thumbnails