mandag 5. april 2010

Påskeferien er over

Og for oss var det en ferie på hytta - UTEN ski på beina for første gang. Det var oppkjørte løyper og åpent i slalombakken, men jeg tror rett og slett vi var litt forsynt for i år. Vi har jo hatt en fantastisk vinter hjemme også i år, så snøbehovet har blitt dekket hele uka - ikke bare i helgene på hytta :)



Tiden har vært brukt til andre koselige ting istedet. De første dagene var det bare familien som var på hytta, så da benyttet vi sjansen til å jobbe litt, lese litt og legge puslespill - her Sydney av 1000 brikker...



Den siste halvdelen av uka hadde vi besøk av gode venner. Dårlig vær ga jentene en god unnskyldning til å sitte inne og spille dataspill. SIMs 2 ble tatt inn i varmen igjen, og de snakket faktisk masse sammen mens de spilte - så vi kunne ikke klage på at de ikke var sosiale heller!



Langfredag var det snøfigurkonkurranse i hyttegrenda, så da var vi ute alle sammen og bygget hytter i stor stil. Snøen forsvant jo i raskt tempo, så planen vår var å bygge mange små ting istedet for en stor - så vi lagde vår egen hyttegrend. Mange var rundt for å se på de andres figurer, og de som fant igjen hytta si i vår "grend" syntes det var morsomt. Rundt 40 av hyttene deltok i årets konkurranse, så det var mye fint å se. 

 

Påskeaften fikk vi en luftetur under den årlige Påskerebusen i hyttegrenda, sammen med "flere hundre" som det står på grendas nettside. Mange var vi ihvertfall, og gøy var det! Nå er ferien over, og i morgen er vi (nesten) klare for hverdagen igjen :)

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails